1
![](http://st2.jamasp.ir/glb/lev.gif)
خورشت قورمه سبزی یک غذای اصیل و لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب می باشد. قرمه سبزی در گوشه و کنار ایران عزیزمان به طور معمول به یک شکل و شیوه و با انواع مواد کم و بیش مشابه با توجه به ذائقه آن منطقه تهیه می شود. در این دستور پخت سعی شده عمومی ترین خورش قورمه سبزی آموزش داده شود.
![](http://st2.jamasp.ir/glb/irnews.png)
![](http://st2.jamasp.ir/Client/0/def.jpg)
مرغ را هم بعد از تمیز کردن با دولیوان آب و یک عدد پیاز خرد شده و البته کمی نمک و فلفل بپزید،برای گرفتن بوی مرغ میتوانید یک عدد هویج هم هنگام طبخ آن داخل ظرف بیاندازید.
![](http://st2.jamasp.ir/glb/irnews.png)
![](http://st2.jamasp.ir/Client/0/def.jpg)
در کاسه روغن نرم شده و تخم مرغ و شکر را ریخته هم میزنیم و بقیه مواد را اضافه می کنیم در آخر آرد را می ریزیم تا خمیر نرمی شود
![](http://st2.jamasp.ir/glb/irnews.png)
![](http://st2.jamasp.ir/slides/783t.jpg)
در ظرفی مناسب كمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آن كمی تفت میدهیم به طوری كه نیمه طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه میكنیم.بعد از خدود ۵ دقیقه زردچوبه و لوبیا سفید را به آن اضافه میكنیم.
![](http://st2.jamasp.ir/glb/irnews.png)
![](http://st2.jamasp.ir/slides/720t.jpg)