1
آشپزی
خورشت قورمه سبزی یک غذای اصیل و لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب می باشد. قرمه سبزی در گوشه و کنار ایران عزیزمان به طور معمول به یک شکل و شیوه و با انواع مواد کم و بیش مشابه با توجه به ذائقه آن منطقه تهیه می شود. در این دستور پخت سعی شده عمومی ترین خورش قورمه سبزی آموزش داده شود.
مرغ را هم بعد از تمیز کردن با دولیوان آب و یک عدد پیاز خرد شده و البته کمی نمک و فلفل بپزید،برای گرفتن بوی مرغ میتوانید یک عدد هویج هم هنگام طبخ آن داخل ظرف بیاندازید.
در کاسه روغن نرم شده و تخم مرغ و شکر را ریخته هم میزنیم و بقیه مواد را اضافه می کنیم در آخر آرد را می ریزیم تا خمیر نرمی شود
در ظرفی مناسب كمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آن كمی تفت میدهیم به طوری كه نیمه طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه میكنیم.بعد از خدود ۵ دقیقه زردچوبه و لوبیا سفید را به آن اضافه میكنیم.